The PixelExperience2024-03-30T10:37:23+01:00

The PixelExperience

9 juni 2024

11.00-17.00 uur

Ontdek de wereld van fotografie!

Wat is The PixelExpierence?

Kom en ontdek de wereld van fotografie op onze speciale dag, The PixelExperience, georganiseerd door The Pixelsquad en Foto Sipkes. We hebben een geweldige dag voorbereid vol workshops en interessante lezingen. Daarnaast zullen er diverse grote fotomerken aanwezig zijn. Deze dag is voor iedereen die van fotografie houdt!

🎓 Leer Nieuwe Dingen:
Doe mee aan workshops, gegeven door ervaren fotografen, om je foto’s naar een hoger niveau te tillen.

🗣️ Luister naar Boeiende Verhalen:
Ontmoet bekende en onbekende fotografen en laat je inspireren.

📷 Ontdek Nieuwe Gadgets:
Bekijk de nieuwste camera’s en accessoires die je foto’s nog beter maken. En ontdek handige diensten die je kunt gebruiken.

🤝 Ontmoet Nieuwe Vrienden:
Kom langs en maak vrienden met dezelfde hobby. Deel je foto’s en praat met anderen die ook van fotograferen houden.

🎉 Voor Iedereen Leuk:
Of je nu een pro bent of net begint, iedereen is welkom. Geniet van een dag vol fotografie samen met gelijkgestemden.

Line-up The PixelExperience

Dit mag je niet missen!

Laat je inspireren door leerzame workshops en lezingen over allerlei genres van fotografie. Denk hierbij aan portret, gezinsfotografie, werken met flitsers, landschappen, natuur en macro. Leer van topfotografen, ontdek nieuwe methoden voor betere foto’s en maak kennis met de nieuwste apparatuur op de markt van grote merken als Sony, Fujifilm en Sigma. Netwerk met andere fotoliefhebbers en creëer nieuwe connecties terwijl je geïnspireerd wordt en nieuwe ideeën opdoet voor jouw eigen fotografie projecten. Mis deze kans niet om op een leuke, laagdrempelige manier, jouw fotografie kennis te verbeteren en plezier te hebben met anderen die jouw passie delen!

  • Volg leuke workshops en lezingen

  • Leer van topfotografen en hun expertise

  • Ontdek nieuwe technologieën en methoden voor betere foto’s

  • Netwerk met andere fotoliefhebbers en creëer nieuwe connecties

  • Krijg inspiratie en nieuwe ideeën voor jouw eigen fotografieprojecten

Op een prachtige locatie

Dit alles vindt plaats op het Wylde Pad in Friesland. Dit is een sfeervol vakantiepark die wij speciaal voor deze dag helemaal hebben afgehuurd. Je kunt het park kennen van het gelijknamige televisieprogramma of De Huismuts.

Ontdek de wereld van fotografie!
The PixelExperience 2024
0
0
0
0
Dagen
0
0
Uren
0
0
Minuten
0
0
Seconden

Diverse grote merken

Tijdens The PixelExperience zullen er diverse grote merken aanwezig zijn om jou kennis te laten maken met de nieuwste fotografie apparatuur. Van camera’s en lenzen tot diverse accessoires, kom langs ervaar het zelf!

Aanwezige merken

Veelgestelde vragen

Moet ik voor de workshops en lezingen betalen?2024-02-05T11:50:23+01:00

Nee, je hoeft niet extra te betalen voor de workshops en lezingen die worden gegeven tijdens The PixelExperience. Wanneer je een ticket hebt gekocht voor het evenement heb je hiermee toegang tot alles wat tijdens The PixelExperience georganiseerd word!

Moet ik mijn eigen camera meenemen?2024-02-05T12:04:42+01:00

Niets is verplicht maar als je mee wilt doen aan de workshops die worden aangeboden heb je wel je eigen fotografie apparatuur nodig. Wil je dus mee kunnen doen aan alle activiteiten die aangeboden worden en lekker aan de slag met fotografie dan raden we je aan jouw spullen mee te nemen!

Is The PixelExperience alleen voor leden van The PixelSquad?2024-02-20T13:51:16+01:00

Nee! The PixelExperience is voor iedereen die van fotograferen houd. Het maakt niet uit of je lid bent van The PixelSquad of niet. Wel is er voor leden van The PixelSquad een exclusieve korting op een ticket voor The PixelExperience!

Is het evenement rolstoeltoegankelijk?2024-02-05T12:00:37+01:00

In principe is het evenement toegankelijk voor bijvoorbeeld rolstoelen, kinderwagens en rollators. Echter kunnen niet alle ruimtes hier speciaal op worden aangepast vanwege trappen en opstapjes. Wil je meer weten of de locatie toegankelijk is voor jou? Neem dan een kijkje op de website van onze locatie het Wylde Pad.

Is er eten en drinken te verkrijgen?2024-02-05T12:04:09+01:00

Op onze prachtige locatie wordt gezorgd voor eten en drinken. Let er op dat dit niet bij de ticketprijs in zit, dit moet je dus zelf kopen. Het is ook toegestaan om zelf eten en drinken mee te nemen tijdens The PixelExperience.

The PixelExperience 2024

Zien we jou 9 juni 2024?

Ga naar de bovenkant