Community van fotografie-liefhebbers

The Pixelsquad is een community van mensen die gepassioneerd zijn over fotografie. Het is een plek waar je kunt samenkomen met andere fotografen, ervaringen kunt delen en van elkaar kunt leren.

Groei en ontwikkeling

The Pixelsquad biedt veel mogelijkheden voor groei en ontwikkeling als fotograaf. Of je nu net begint met fotografie of al jaren ervaring hebt, er is altijd iets nieuws te leren. Door deel te nemen aan onze community kun je nieuwe technieken leren, je vaardigheden verbeteren en jezelf uitdagen om betere foto’s te maken.

Online cursussen

Het online portaal is speciaal uitgerust op het volgen van online trainingen. Hier heb je onbeperkt toegang tot. Met veel zorg hebben we meer dan 8 trainingen beschikbaar die eenvoudig te volgens zijn vanaf ieder device. Handzame video’s worden afgewisseld met opdrachten, vragen en downloads en na afloop ontvang je een te downloaden certificaat en badge voor de community. We ontwikkelen voortdurend nieuwe online fotografie cursussen.

Korting op producten en diensten

Leden van The Pixelsquad krijgen korting op een scala aan producten en diensten, waaronder camera’s, lenzen, software en cursussen.

PixelSquad Partners

Toegang tot exclusieve evenementen

Als lid van The Pixelsquad heb je toegang tot exclusieve evenementen, zoals fotowandelingen, workshops en masterclasses. Dit zijn geweldige kansen om nieuwe mensen te ontmoeten, nieuwe plaatsen te ontdekken en je vaardigheden te verbeteren.

Feedback op je werk

Bij The Pixelsquad kun je feedback krijgen op je werk van andere leden van de community. Dit kan je helpen om je werk te verbeteren en nieuwe ideeën op te doen.

Inspiratie en motivatie:

The Pixelsquad is een inspirerende en motiverende omgeving waarin je kunt werken aan je passie voor fotografie. Door deel te nemen aan onze community kun je jezelf uitdagen om nieuwe dingen te proberen en je creativiteit te uiten.

do you have a big idea we can help with?