Over onze club

Wil je het maximale uit je fotografie halen? Voor een vast maandelijks of jaarlijks bedrag krijg je toegang tot alle cursussen en workshops van het online platform The PixelSquad. Dit platform heeft een exclusieve foto community met leuke mensen die net zoveel van fotografie houden als jij! NU ZEVEN DAGEN GRATIS TESTEN!

Je krijgt meteen toegang tot een exclusieve community met gelijkgestemden waar je je ervaringen mee kunt delen. Verder kun je meedoen aan leuke fotowedstrijden en opdrachten om zo altijd bezig te zijn en te blijven met fotografie. Je kunt ook deelnemen aan de klassikale cursussen of een privé workshop plannen tegen een gereduceerd tarief en alsof dat nog niet genoeg is, worden via verschillende partners exclusieve kortingen beschikbaar gesteld aan leden van The PixelSquad.

Wil je meer doen met fotografie, lid worden van een actieve foto community en gewoon genieten van een bulkvoordeel? Dan is dit lidmaatschap een no-brainer voor jou.

Ontmoet ons team

The PixelSquad zijn wij allemaal, maar het werk achter de schermen wordt voornamelijk gedragen door de initiatieven van de fotograaf en oprichter Melvin Jonker en Jolien en Sanne die zich als moderators van de community geweldig inzetten.

Jolien – Melvin – Sanne
The PixelSquad

crew

Ontmoet ons team van gepassioneerde fotografen: Melvin Jonker, Sanne Jongstra en Jolien Norder!

Jolien Norder
Jolien NorderModerator
Ik ben Jolien Norder, 30 jaar en woon in Stadskanaal met mijn vriend. Naast mijn werk als leerkrachtondersteuner, fotografeer ik graag landschappen en portretten. Een bijzonder moment vastleggen op foto vind ik prachtig. Het brengt je terug naar dat moment en zorgt dat je de herinneringen niet vergeet. Ik probeer anderen altijd verder te helpen.
Melvin Jonker
Melvin JonkerOprichter
Hoi! Ik ben Melvin Jonker, 35 jaar en woon met mijn vrouw en twee kinderen in Groningen. Mensen beschrijven mij als sociaal met oog voor details en ik vind het belangrijk dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt. Ik ben de oprichter van dit mooie platform en ik wens je veel plezier in de wondere wereld van fotografie.
Sanne Jongstra
Sanne JongstraModerator
Ik ben Sanne Jongstra, 26 jaar oud en woonachtig in Noordbroek. Ik werk bij een apotheekhoudendehuisartsenpraktijk. In 2019 ben ik begonnen met fotograferen en ben ik vooral geïnteresseerd in landschaps-, macro- en portretfotografie. Ik geniet van het vastleggen van prachtige momenten en het creëren van bijzondere beelden.

Klaar voor een challenge?

Doe mee, leer en laat je inspireren.