ZONNESCHERMEN

Schaduw creëren op een terras gaat in een wip met zonneschermen.

Zonneschermen van Leidsman Assen

Wij beschikken over een breed assortiment zonneschermen in verschillende kleuren en materialen in onze showroom in Assen.  We leveren altijd maatwerk, meten persoonlijk in bij je thuis en regelen dat het professioneel gemonteerd wordt met garantie.

Het creëren van schaduw is prioriteit #1 voor een heerlijk buitenleven in de zomer.

Zonneschermen, ook wel terraszonwering of knikarmschermen genoemd zijn breed toepasbaar in tuinen. Het belangrijkste voordeel van een zonnescherm is natuurlijk het zonwerende effect. Onder een terrasscherm kun je tijdens warme dagen heerlijk koel op een groot schaduwoppervlak zitten. Een zonnescherm is een scherm dat voor het raamkozijn hangt en in- en uitgerold kan worden zodra de zon gaat schijnen. Zonneschermen zijn dus alleen zichtbaar op de momenten dat je deze nodig hebt. Zeker als je een tuin op het zuiden hebt, is een zonnescherm een uitkomst.

Het creëren van schaduw doet zo’n scherm doordat het gemonteerd wordt aan de gevel. Vervolgens kun je de luifel met behulp van twee armen horizontaal rollen uit zijn cassette. Dit is eenvoudig om te doen, net zoals het inschuiven van de luifel. Dit zorgt ervoor dat je de zon op de hete dagen gemakkelijk kunt weren, terwijl je tijdens de koelere jaargetijden een optimale licht- en warmte-inval behoudt in je woning. Je knikarmscherm verdwijnt daarnaast volledig in de kast.

  • Creëert schaduw over relatief grote oppervlakten

  • Verdwijnt geheel in een kast aan de gevel

  • Verkrijgbaar in vrijwel iedere kleur en stijlen

  • Verkoeld ook binnenshuis

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

KLANTREVIEW

Prachtige winkel. In de zomer horren besteld. Het maken van een afspraak ging soepel en op een tijd dat het mij goed uitkwam. Dit geld ook voor het monteren. Ik heb ze nu een paar maanden en de kwaliteit is top! Erg blij met de goede service!

– Amber Matthezing

OPENINGSTIJDEN

Zo t/m Di Gesloten
Wo t/m Za 10 – 17 uur
Buiten openingstijden Op Afspraak

0592201395

CONTACTGEGEVENS

Europaweg Noord 7B
9403 BC Assen

info@leidsmanraamdecoratie.nl

KWALITEITSGARANTIE

Wij gaan net die stap verder om de aankoop van je raamdecoraties en vloeren tot een ervaring te maken die je vreugde geeft van je eerste bezoek tot vele jaren na aanschaf. Een persoonlijke benadering en producten van hoge kwaliteit. Inmeten op locatie, goede afspraken en garantie op al onze producten horen daar ook bij. We nemen de tijd voor onze klanten, staan ook na aanschaf klaar voor advies en beschikken over een eigen reparatiecentrum.

Klanten over onze zonneschermen

Google Reviews Business: required attribute place_id is not defined

Vrijblijvend adviesgesprek

Wilt u maatwerk advies voor uw persoonlijke situatie? Kom dan langs of maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek en demo van onze producten.

TELEFOON

0592 – 201 395

ADRES

Europaweg Noord 7B
9403 BC Assen

OPENINGSTIJDEN

wo t/m zat: 10:00–17:00
zo t/m di: gesloten