UITVALSCHERMEN

Uitvalschermen zorgen voor schaduw in de woning en zijn zeer voordelig als zonwering.

Uitvalschermen van Leidsman in Assen

Wij beschikken over een breed assortiment uitvalschermen in verschillende kleuren en materialen in onze showroom in Assen.  We leveren altijd maatwerk, meten persoonlijk in bij je thuis en regelen dat het professioneel gemonteerd wordt met garantie.

Uitvalschermen zorgen voor schaduw in de woning en zijn zeer voordelig als zonwering.

Een uitval zonnescherm steekt wat steiler naar beneden, waardoor deze lager hangt. Er is geen ruimte om onder het zonnescherm door te lopen. Dat is ook niet de bedoeling. Vandaar dat uitvalschermen vaak worden toegepast op kantoorpanden, flats en ziekenhuizen.

Daarom is een uitvalscherm bij uitstek geschikt voor ramen op de eerste en tweede verdieping van je woning of ramen waar je niet onderdoor hoeft te lopen. Ook als je ramen hebt die alleen naar binnen opengaan, of ramen die helemaal niet open kunnen, is een uitvalscherm een prima oplossing. Het belangrijkste voordeel van een uitvalscherm is natuurlijk dat het de zonnestralen tegenhoudt. Met een uitvalscherm is je huis echt optimaal beschermd tegen het zonlicht. Maar er zijn nog meer voordelen. Deze zetten we even voor je op een rijtje:

.

  • Voordelige vorm van zonwering

  • Creëert schaduw in de woning

  • Ideaal voor bovenverdiepingen en appartementen

  • Variabel instelbaar voor behoud uitzicht

  • Erg goed bestand tegen wind en storm

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

KLANTREVIEW

Prachtige winkel. In de zomer horren besteld. Het maken van een afspraak ging soepel en op een tijd dat het mij goed uitkwam. Dit geld ook voor het monteren. Ik heb ze nu een paar maanden en de kwaliteit is top! Erg blij met de goede service!

– Amber Matthezing

OPENINGSTIJDEN

Zo t/m Di Gesloten
Wo t/m Za 10 – 17 uur
Buiten openingstijden Op Afspraak

0592201395

CONTACTGEGEVENS

Europaweg Noord 7B
9403 BC Assen

info@leidsmanraamdecoratie.nl

KWALITEITSGARANTIE

Wij gaan net die stap verder om de aankoop van je raamdecoraties en vloeren tot een ervaring te maken die je vreugde geeft van je eerste bezoek tot vele jaren na aanschaf. Een persoonlijke benadering en producten van hoge kwaliteit. Inmeten op locatie, goede afspraken en garantie op al onze producten horen daar ook bij. We nemen de tijd voor onze klanten, staan ook na aanschaf klaar voor advies en beschikken over een eigen reparatiecentrum.

Klanten over onze uitvalschermen

Google Reviews Business: required attribute place_id is not defined

Vrijblijvend adviesgesprek

Wilt u maatwerk advies voor uw persoonlijke situatie? Kom dan langs of maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek en demo van onze producten.

TELEFOON

0592 – 201 395

ADRES

Europaweg Noord 7B
9403 BC Assen

OPENINGSTIJDEN

wo t/m zat: 10:00–17:00
zo t/m di: gesloten