MARKIEZEN

Traditionele zonwering voor een klassieke uistraling.

Markiezen van Leidsman in Assen

Wij beschikken over een breed assortiment markiezen in verschillende kleuren en eigenschappen in onze showroom in Assen.  We leveren altijd maatwerk, meten persoonlijk in bij je thuis en regelen dat het professioneel gemonteerd wordt met garantie.

Traditionele zonwering voor een klassieke uistraling.

Een markies is een stijlvolle manier om uw huis tegen de zon te beschermen. Het is een oude vorm van zonwering, die tegenwoordig steeds meer terugkomt. Het markies zonnescherm bestaat uit een frame dat is opgebouwd uit vier of meer houten/aluminium u-vormen. Deze vormen worden ook wel slagen genoemd, en zijn met scharnieren aan elkaar verbonden. Omdat zowel het frame als de zijkanten van de markies zijn bekleed met doek, zijn ze zeer effectief in het tegenhouden van de zon.

Modern gebruiksgemak gecombineerd met ambachtelijk handwerk. Een klassieke uitstraling met moderne materialen. Geniet van luxe, gebruiksgemak, kwaliteit en stijl van aluminium of houten markiezen.

  • Zonlicht dringt niet via de zijkant uw woning binnen

  • Luxe klassieke uitstraling

  • Vele kleuren en tekeningen mogelijk

  • Zeer effectieve vorm van zonwering

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

KLANTREVIEW

Prachtige winkel. In de zomer horren besteld. Het maken van een afspraak ging soepel en op een tijd dat het mij goed uitkwam. Dit geld ook voor het monteren. Ik heb ze nu een paar maanden en de kwaliteit is top! Erg blij met de goede service!

– Amber Matthezing

OPENINGSTIJDEN

Zo t/m Di Gesloten
Wo t/m Za 10 – 17 uur
Buiten openingstijden Op Afspraak

0592201395

CONTACTGEGEVENS

Europaweg Noord 7B
9403 BC Assen

info@leidsmanraamdecoratie.nl

KWALITEITSGARANTIE

Wij gaan net die stap verder om de aankoop van je raamdecoraties en vloeren tot een ervaring te maken die je vreugde geeft van je eerste bezoek tot vele jaren na aanschaf. Een persoonlijke benadering en producten van hoge kwaliteit. Inmeten op locatie, goede afspraken en garantie op al onze producten horen daar ook bij. We nemen de tijd voor onze klanten, staan ook na aanschaf klaar voor advies en beschikken over een eigen reparatiecentrum.

Klanten over onze Markiezen

Google Reviews Business: required attribute place_id is not defined

Vrijblijvend adviesgesprek

Wilt u maatwerk advies voor uw persoonlijke situatie? Kom dan langs of maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek en demo van onze producten.

TELEFOON

0592 – 201 395

ADRES

Europaweg Noord 7B
9403 BC Assen

OPENINGSTIJDEN

wo t/m zat: 10:00–17:00
zo t/m di: gesloten