Product test: Wandrd PRVKE 21 liter tas

Product Test

4 april 2024

Wandrd PRVKE 21 tas, getest door lid Jolanda

Afgelopen maand heeft Jolanda een Wanderd PRVKE 21 tas getest voor The PixelSquad. Foto Sipkes, heeft de tas aan haar geleend om te testen. Ze heeft een mooie oranje tas getest en hieronder verteld ze haar bevindeningen.

Wandrd tas
Wandrd tas

Jolanda aan het woord:
Ik heb 2 weken de Wandrd prvke 21 fototas mogen testen.
Mijn indruk en mogelijkheden van de tas….

Wat een gave tas. Een mooie kleur, zit heel goed op de rug, ook bij lange mensen, op de foto heeft mijn man hem op de rug, hij is 2.05m en was verrast hoe fijn hij draagt. De tas is waterdicht en met een vochtig doekje goed schoon te houden. De tas heeft heel veel vakjes waar je kleine accessoires in kan doen.

Veel mogelijkheden:
Er zijn 2 gedeeltes. 1 gedeelte heeft tussenschotjes en 1 gedeelte met een rits wat ook 1 vak is. Dit vak kan je ook vanaf de bovenkant van de tas open maken. Het binnenvak met tussenschotjes kan je ook los gebruiken, die kan je afsluiten en een hengsel aan doen en kan je afzonderlijk van de tas gebruiken.

Je kan via een zijvak je camera uit de tas halen, dan hoef je de tas niet van de rug af te halen. Er zit aan de andere zijlant een ruim zijvak waar je je statief in kan doen. Met gespjes kan je het statief extra stevig vast maken.

Er is een groot voorvak, waar eventueel je laptop in zou kunnen doen. Er zit een rits boven de hengsels en ook daar vind je een redelijk groot vak.

Veel opbergruimte dus!

Wel of niet aanschaffen….
Ik vind het een geweldige tas, maar voor mij is deze versie te klein. Ik heb te veel spullen. Te veel lenzen. Mijn camera paste niet door het zijvak, mijn lenzen pasten er niet allemaal in. Dus voor mij is deze versie te klein, maar er is een grotere versie en die staat nu zeker op mijn wenslijst.

De tas in gebruik

Conclusie van Jolanda:
Een hele fijne tas. Voor iemand die de camera en 2 lenzen of 3 kleine lenzen mee wil nemen, past het prima, telelens kan, maar dan kan je naast je camera minder lenzen mee nemen. Dus als je al weet wat je wil fotograferen en weet welke lens je wil gebruiken is het een ideale tas. Als je alles mee wil hebben, omdat je alle mogelijkheden wil kunnen benutten qua lens, zou ik de grotere versie adviseren.

Foto Sipkes

Wil jij na het lezen van deze blog ook een Wandrd tas aanschaffen? Neem eens een kijkje bij Foto Sipkes, zij hebben een ruim aanbod (tweedehands) producten en kunnen jou helpen bij het vinden van het passende product voor jou. Namens The PixelSquad willen wij Jolanda bedanken voor het testen van de tas. Wil jij volgende maand een fotografie product testen? Op het platform komt binnenkort weer meer informatie te staan. Houdt dat dus goed in de gaten.