VLOEREN

Levensecht, gemakkelijk in onderhoud en oersterke vloeren.

Vloeren van Leidsman

Wij beschikken over een breed assortiment vloeren van de hoogste kwaliteit. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen in onze showroom in Assen.  We leveren altijd maatwerk, meten persoonlijk in bij je thuis en regelen dat het professioneel gelegd wordt met garantie.

Woongenot voel je aan tot in de puntjes van je teen.

Een juiste vloer is essentieel voor het juiste woongenot. Niet alleen de kwaliteit en de kleur, maar ook de uitstraling en hoe de vloer aanvoelt onder je voeten is een combinatie die enige overweging mag genieten. Wij werken vooral met PVC en laminaatvloeren, maar ook houten vloeren zijn mogelijk.  Wij werken met de hoogste kwaliteit en nemen graag de tijd om samen te ontdekken welke vloer het meest bijdraagt en past bij jouw ultieme woonbeleving.

Verband of visgraat, glad of met een houtnerfstructuur, er zijn bijzonder veel mogelijkheden. Wij werken onder andere met merken als VT-Wonen en Interfloor. De vloeren worden professioneel gelegd met garantie voor vele jaren woonplezier. Met de vloeren van Leidsman uit Assen breng je een levensechte sfeer in je kamers. Onze vloeren zijn oersterk, zijn makkelijk in onderhoud, hebben in combinatie met een ondervloer een bijzonder dempende werking en zijn geschikt voor iedere ruimte.

  • Zeer onderhoudsvriendelijk

  • Geschikt voor iedere ruimte

  • Uitermate sterk en slijtvast

  • Levensechte uitstraling

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

KLANTREVIEW

Prachtige winkel. In de zomer horren besteld. Het maken van een afspraak ging soepel en op een tijd dat het mij goed uitkwam. Dit geld ook voor het monteren. Ik heb ze nu een paar maanden en de kwaliteit is top! Erg blij met de goede service!

– Amber Matthezing

OPENINGSTIJDEN

Zo t/m Di Gesloten
Wo t/m Za 10 – 17 uur
Buiten openingstijden Op Afspraak

0592201395

CONTACTGEGEVENS

Europaweg Noord 7B
9403 BC Assen

info@leidsmanraamdecoratie.nl

KWALITEITSGARANTIE

Wij gaan net die stap verder om de aankoop van je raamdecoraties en vloeren tot een ervaring te maken die je vreugde geeft van je eerste bezoek tot vele jaren na aanschaf. Een persoonlijke benadering en producten van hoge kwaliteit. Inmeten op locatie, goede afspraken en garantie op al onze producten horen daar ook bij. We nemen de tijd voor onze klanten, staan ook na aanschaf klaar voor advies en beschikken over een eigen reparatiecentrum.

Klanten over onze vloeren

Google Reviews Business: required attribute place_id is not defined

Vrijblijvend adviesgesprek

Wilt u maatwerk advies voor uw persoonlijke situatie? Kom dan langs of maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek en demo van onze producten.

TELEFOON

0592 – 201 395

ADRES

Europaweg Noord 7B
9403 BC Assen

OPENINGSTIJDEN

wo t/m zat: 10:00–17:00
zo t/m di: gesloten