TRAPRENOVATIE

Waardevermeerend en in één dag uitgevoerd

Traprenovatie van Leidsman

Wij beschikken over een breed assortiment trapbekleding en mogelijkheden in verschillende kleuren en materialen in onze showroom in Assen.  We leveren altijd maatwerk, meten persoonlijk in bij je thuis en regelen dat jullie trap professioneel  gerenoveerd wordt.

Geef je woning een volledig nieuwe uitstraling met een traprenovatie.

Trappen kennen vaak een centrale positie in de woning en fungeren als blikvanger. Omdat ze veel gebruikt worden vind er natuurlijk de nodige slijtage plaats en soms wil je gewoon een andere uitstraling. Een traprenovatie heeft een groots effect op de gehele woning zo zul je zien. Ieder trap is te renoveren. Dicht maken, tredes overzetten of juist open maken.

Heb je zelf een idee of wil je ons advies inwinnen. Wij nemen je wensen met je door en zetten deze af tegen de voor- en nadelen van jouw specifieke situatie.De traprenovaties worden professioneel en in de meeste gevallen binnen één werkdag uitgevoerd. Alle trappen, draaitrappen, ronde trappen en rechte trappen komen in aanmerking voor traprenovatie.

  • Waardevermeerderend

  • Goedkoper en sneller dan een nieuwe trap

  • Wel steviger, geen gekraak

  • Meestal binnen één werkdag uitgevoerd

  • Make-over voor je hele woning

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

KLANTREVIEW

Prachtige winkel. In de zomer horren besteld. Het maken van een afspraak ging soepel en op een tijd dat het mij goed uitkwam. Dit geld ook voor het monteren. Ik heb ze nu een paar maanden en de kwaliteit is top! Erg blij met de goede service!

– Amber Matthezing

OPENINGSTIJDEN

Zo t/m Di Gesloten
Wo t/m Za 10 – 17 uur
Buiten openingstijden Op Afspraak

0592201395

CONTACTGEGEVENS

Europaweg Noord 7B
9403 BC Assen

info@leidsmanraamdecoratie.nl

KWALITEITSGARANTIE

Wij gaan net die stap verder om de aankoop van je raamdecoraties en vloeren tot een ervaring te maken die je vreugde geeft van je eerste bezoek tot vele jaren na aanschaf. Een persoonlijke benadering en producten van hoge kwaliteit. Inmeten op locatie, goede afspraken en garantie op al onze producten horen daar ook bij. We nemen de tijd voor onze klanten, staan ook na aanschaf klaar voor advies en beschikken over een eigen reparatiecentrum.

Klanten over onze traprenovatie

Google Reviews Business: required attribute place_id is not defined

Vrijblijvend adviesgesprek

Wilt u maatwerk advies voor uw persoonlijke situatie? Kom dan langs of maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek en demo van onze producten.

TELEFOON

0592 – 201 395

ADRES

Europaweg Noord 7B
9403 BC Assen

OPENINGSTIJDEN

wo t/m zat: 10:00–17:00
zo t/m di: gesloten