TAPIJT

Tapijt is warm, sfeervol, geluiddempend en vergt weinig onderhoud.

Tapijt van Leidsman

Wij beschikken over een breed assortiment tapijten in verschillende kleuren en materialen in onze showroom in Assen.  We leveren altijd maatwerk, meten persoonlijk in bij je thuis en regelen dat het professioneel gelegd wordt met garantie.

Languit op de vloer voor de haard met tapijt van Leidsman

Tapijt is niet alleen zacht, mooi en kleurrijk maar biedt ook warmte, comfort en heeft een geluiddempende werking. Languit op de grond liggen voor de open haard? Op blote voeten door het huis lopen? Kinderen die op hun kamer op de grond een spelletje spelen? Met tapijt op de vloer is dit allemaal heel comfortabel.

Tapijt vloer is allesbehalve saai en ouderwets. Je kiest zelf welke variant past binnen jouw woonlook. Tapijt is veelzijdig en in ontelbaar stijlen, kleuren, patronen en zelfs diverse materialen toepasbaar. Zo heeft een aaibaar, hoogpolig tapijt een andere uitstraling dan een laagpolig tapijt. Met dit soort kenmerken hou je rekening wanneer je vloerbedekking uitkiest.

  • Zacht en comfortabel

  • Energiebesparend door warmte isolatie

  • Slijtvast en je glijd niet uit

  • Geluiddempend

  • Onderhoudsvriendelijk

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

KLANTREVIEW

Prachtige winkel. In de zomer horren besteld. Het maken van een afspraak ging soepel en op een tijd dat het mij goed uitkwam. Dit geld ook voor het monteren. Ik heb ze nu een paar maanden en de kwaliteit is top! Erg blij met de goede service!

– Amber Matthezing

OPENINGSTIJDEN

Zo t/m Di Gesloten
Wo t/m Za 10 – 17 uur
Buiten openingstijden Op Afspraak

0592201395

CONTACTGEGEVENS

Europaweg Noord 7B
9403 BC Assen

info@leidsmanraamdecoratie.nl

KWALITEITSGARANTIE

Wij gaan net die stap verder om de aankoop van je raamdecoraties en vloeren tot een ervaring te maken die je vreugde geeft van je eerste bezoek tot vele jaren na aanschaf. Een persoonlijke benadering en producten van hoge kwaliteit. Inmeten op locatie, goede afspraken en garantie op al onze producten horen daar ook bij. We nemen de tijd voor onze klanten, staan ook na aanschaf klaar voor advies en beschikken over een eigen reparatiecentrum.

Klanten over onze tapijt

Google Reviews Business: required attribute place_id is not defined

Vrijblijvend adviesgesprek

Wilt u maatwerk advies voor uw persoonlijke situatie? Kom dan langs of maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek en demo van onze producten.

TELEFOON

0592 – 201 395

ADRES

Europaweg Noord 7B
9403 BC Assen

OPENINGSTIJDEN

wo t/m zat: 10:00–17:00
zo t/m di: gesloten