SCREENS

Lichtdoorlatend, warmtewerend en sfeervol in je tuin.

Screens van Leidsman

Wij beschikken over een breed assortiment screens in verschillende kleuren en materialen in onze showroom in Assen.  We leveren altijd maatwerk, meten persoonlijk in bij je thuis en regelen dat het professioneel gemonteerd wordt met garantie.

Geen warmte, wel licht met Screens van Leidsman in Assen.

Ze zijn subtiel in de gevel geïntegreerd, geven je alle gebruiksvrijheid en houden bovenal de temperatuur binnenshuis onder controle. Op maat gemaakte screens zijn een belangrijke factor voor je leefcomfort tijdens de hete zomer. Voeg deze efficiënte zonwering toe aan jouw project en ervaar het verschil zelf. 

Screens zijn als vlakhangende zonwering een ideale manier om de binnentemperatuur van uw woning, werkruimte of bedrijf aangenaam te houden. Dat we screens als zonwering voor en niet achter ramen laten monteren heeft vooral te maken met het warmte werende effect van het zonwerende doek. Zou je deze aan de binnenkant van het raam monteren dan heb je de warmte al door het glas naar binnen gekregen alvorens je deze weert.

Het glas in uw ramen wordt dus niet opgewarmd door de zonnestralen en dit zorgt er voor dat u heel veel warmte weert. De binnentemperatuur blijft zodoende heerlijk koel. Indien u een airco heeft bespaart u zodoende ook energie op airconditioning kosten. Een doek van een screen zonwering reflecteert zonnestralen, is bestand tegen weersinvloeden en vuilafstotend.

  • Warmte komt niet binnenshuis

  • Lichtdoorlatend, maar laat geen inkijk over

  • Verkrijgbaar in ieder budget

  • Onopvallend in kast

  • Voor vrijwel elk raam is er een passend screen

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

KLANTREVIEW

Prachtige winkel. In de zomer horren besteld. Het maken van een afspraak ging soepel en op een tijd dat het mij goed uitkwam. Dit geld ook voor het monteren. Ik heb ze nu een paar maanden en de kwaliteit is top! Erg blij met de goede service!

– Amber Matthezing

OPENINGSTIJDEN

Zo t/m Di Gesloten
Wo t/m Za 10 – 17 uur
Buiten openingstijden Op Afspraak

0592201395

CONTACTGEGEVENS

Europaweg Noord 7B
9403 BC Assen

info@leidsmanraamdecoratie.nl

KWALITEITSGARANTIE

Wij gaan net die stap verder om de aankoop van je raamdecoraties en vloeren tot een ervaring te maken die je vreugde geeft van je eerste bezoek tot vele jaren na aanschaf. Een persoonlijke benadering en producten van hoge kwaliteit. Inmeten op locatie, goede afspraken en garantie op al onze producten horen daar ook bij. We nemen de tijd voor onze klanten, staan ook na aanschaf klaar voor advies en beschikken over een eigen reparatiecentrum.

Klanten over onze screens

Google Reviews Business: required attribute place_id is not defined

Vrijblijvend adviesgesprek

Wilt u maatwerk advies voor uw persoonlijke situatie? Kom dan langs of maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek en demo van onze producten.

TELEFOON

0592 – 201 395

ADRES

Europaweg Noord 7B
9403 BC Assen

OPENINGSTIJDEN

wo t/m zat: 10:00–17:00
zo t/m di: gesloten