ROLLUIKEN

Isolerend, verduisterend, inbraakvertragend en geluiddempend.

Rolluiken van Leidsman in Assen

Wij beschikken over een breed assortiment rolluiken in verschillende kleuren en eigenschappen in onze showroom in Assen.  We leveren altijd maatwerk, meten persoonlijk in bij je thuis en regelen dat het professioneel gemonteerd wordt met garantie.

Isolerend, verduisterend, inbraakvertragend en geluiddempend.

Rolluiken zijn ideaal wanneer je de kamer volledig wil verduisteren. Afhankelijk van het type glas, kunnen rolluiken de isolatiewaarde zelfs verdubbelen. Rolluiken zijn dus een oplossing om uw energiekosten te verlagen. Als het rolluik volledig naar beneden staat, ontstaat er een stilstaande luchtbuffer. Dit is een extra isolatielaag die in de winter de kou buiten houdt en de warmte binnen. Deze extra isolatielaag heeft een isolatiewaarde tussen de 10% en 40%. Dit zorgt voor een besparing op uw energiefactuur. 

Ook voegen ze een extra beveilingslaag toe aan je woning. Ze zijn nagenoeg niet te forceren. Al met al een uitstekende investering. Je profiteert niet alleen van rolluiken in de winter. Ook tijdens de warme zomerdagen zijn de isolerende rolluiken uiterst effectief om de warmte buiten te houden. 

  • Isolerende werking

  • Totaal verduisterend

  • Inbraakvertragend

  • Geluidsisolerende werking

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

KLANTREVIEW

Prachtige winkel. In de zomer horren besteld. Het maken van een afspraak ging soepel en op een tijd dat het mij goed uitkwam. Dit geld ook voor het monteren. Ik heb ze nu een paar maanden en de kwaliteit is top! Erg blij met de goede service!

– Amber Matthezing

OPENINGSTIJDEN

Zo t/m Di Gesloten
Wo t/m Za 10 – 17 uur
Buiten openingstijden Op Afspraak

0592201395

CONTACTGEGEVENS

Europaweg Noord 7B
9403 BC Assen

info@leidsmanraamdecoratie.nl

KWALITEITSGARANTIE

Wij gaan net die stap verder om de aankoop van je raamdecoraties en vloeren tot een ervaring te maken die je vreugde geeft van je eerste bezoek tot vele jaren na aanschaf. Een persoonlijke benadering en producten van hoge kwaliteit. Inmeten op locatie, goede afspraken en garantie op al onze producten horen daar ook bij. We nemen de tijd voor onze klanten, staan ook na aanschaf klaar voor advies en beschikken over een eigen reparatiecentrum.

Klanten over onze rolluiken

Google Reviews Business: required attribute place_id is not defined

Vrijblijvend adviesgesprek

Wilt u maatwerk advies voor uw persoonlijke situatie? Kom dan langs of maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek en demo van onze producten.

TELEFOON

0592 – 201 395

ADRES

Europaweg Noord 7B
9403 BC Assen

OPENINGSTIJDEN

wo t/m zat: 10:00–17:00
zo t/m di: gesloten