ROLGORDIJNEN

Rolgordijnen zijn veelzijdig, geen stofvangers en zonwerend

Rolgordijnen van Leidsman in Assen

Wij beschikken over een breed assortiment van rolgordijnen in verschillende kleuren en materialen in onze showroom in Assen.  We leveren altijd maatwerk, meten persoonlijk in bij je thuis en leveren een professionele montage met garantie.

Rolgordijnen zijn geen stofvangers, maar bevorderen wel de privacy

Rolgordijnen zijn functioneel en zorgen voor sfeer in ieder interieur. Bij ons vind je veel soorten rolgordijnen. Maak een keuze uit diverse stoffen, kleuren en maten. In onze collectie vind je altijd een rolgordijn voor in jouw interieur. Je kunt kiezen voor een verduisterende stof of juist een transparante variant die het daglicht prachtig filtert.

Zo heeft u geen last van felle zonnestralen waardoor u de televisie niet meer kunt zien, maar heeft u wel voldoende lichtinval voor een prettige, gezonde woonsfeer. En een verduisterende stof is uitermate geschikt voor de slaapkamer. Onze rolgordijnen zijn sterk en makkelijk te bedienen met een koord. Dit koord kan zowel links als rechts bevestigd worden, net wat in uw interieur het best past. 

  • Eenvoudig meer privacy creëren.

  • Ook geschikt voor dakramen

  • Geen stofvangers

  • Eigen reparatieservice

  • Ruime kleurkeuze

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

KLANTREVIEW

Prachtige winkel. In de zomer horren besteld. Het maken van een afspraak ging soepel en op een tijd dat het mij goed uitkwam. Dit geld ook voor het monteren. Ik heb ze nu een paar maanden en de kwaliteit is top! Erg blij met de goede service!

– Amber Matthezing

OPENINGSTIJDEN

Zo t/m Di Gesloten
Wo t/m Za 10 – 17 uur
Buiten openingstijden Op Afspraak

0592201395

CONTACTGEGEVENS

Europaweg Noord 7B
9403 BC Assen

info@leidsmanraamdecoratie.nl

KWALITEITSGARANTIE

Wij gaan net die stap verder om de aankoop van je raamdecoraties en vloeren tot een ervaring te maken die je vreugde geeft van je eerste bezoek tot vele jaren na aanschaf. Een persoonlijke benadering en producten van hoge kwaliteit. Inmeten op locatie, goede afspraken en garantie op al onze producten horen daar ook bij. We nemen de tijd voor onze klanten, staan ook na aanschaf klaar voor advies en beschikken over een eigen reparatiecentrum.

Klanten over onze horren

Google Reviews Business: required attribute place_id is not defined

Vrijblijvend adviesgesprek

Wilt u maatwerk advies voor uw persoonlijke situatie? Kom dan langs of maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek en demo van onze producten.

TELEFOON

0592 – 201 395

ADRES

Europaweg Noord 7B
9403 BC Assen

OPENINGSTIJDEN

wo t/m zat: 10:00–17:00
zo t/m di: gesloten