Lamellen

Met de juiste verticale lamellen geef je jouw interieur een praktische verduistering of prachtige lichtinval.

Lamellen van Leidsman in Assen

Wij beschikken over een breed assortiment van lamellen in verschillende kleuren en materialen in onze showroom in Assen.  We meten persoonlijk in en leveren een professionele montage met garantie.

Lamellen zijn voordelig, kleurvast en duurzaam

Iedereen kent lamellen. Deze vorm van raamdecoratie bestaat al lange tijd en was jaren geleden erg populair. Lamellen moeten tegenwoordig concurreren met trendsetters als duorolgordijnen, plisségordijnen en houten jaloezieën, maar toch worden lamellen nog steeds verkocht en dat is niet zo gek.

Kunststof verticale lamellen zijn ideaal als raamdecoratie voor in de huiskamer, studeerkamer of de badkamer. Onze kunststof lamellen zijn verkrijgbaar in diverse dessins, kleuren en breedtematen. De verticale lamellen zijn standaard 89mm breed, in een beperkt aantal kleuren ook in breedtes van 52mm, 70mm en 127mm.

  • Goedkope vorm van raamdecoratie

  • Zelf bepalen hoeveel licht er doorkomt

  • Lamellen zijn erg kleurvast en duurzaam

  • Makkelijk schoon te maken

  • Geschikt voor grote breedtes

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

KLANTREVIEW

Prachtige winkel. In de zomer horren besteld. Het maken van een afspraak ging soepel en op een tijd dat het mij goed uitkwam. Dit geld ook voor het monteren. Ik heb ze nu een paar maanden en de kwaliteit is top! Erg blij met de goede service!

– Amber Matthezing

OPENINGSTIJDEN

Zo t/m Di Gesloten
Wo t/m Za 10 – 17 uur
Buiten openingstijden Op Afspraak

0592201395

CONTACTGEGEVENS

Europaweg Noord 7B
9403 BC Assen

info@leidsmanraamdecoratie.nl

KWALITEITSGARANTIE

Wij gaan net die stap verder om de aankoop van je raamdecoraties en vloeren tot een ervaring te maken die je vreugde geeft van je eerste bezoek tot vele jaren na aanschaf. Een persoonlijke benadering en producten van hoge kwaliteit. Inmeten op locatie, goede afspraken en garantie op al onze producten horen daar ook bij. We nemen de tijd voor onze klanten, staan ook na aanschaf klaar voor advies en beschikken over een eigen reparatiecentrum.

Klanten over onze lamellen

Google Reviews Business: required attribute place_id is not defined

Vrijblijvend adviesgesprek

Wilt u maatwerk advies voor uw persoonlijke situatie? Kom dan langs of maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek en demo van onze producten.

TELEFOON

0592 – 201 395

ADRES

Europaweg Noord 7B
9403 BC Assen

OPENINGSTIJDEN

wo t/m zat: 10:00–17:00
zo t/m di: gesloten