JALOEZIEËN

Jaloezieën zijn sfeervol en de lichtinval is zelf te regelen

Jaloezieën van Leidsman

Wij beschikken over een breed assortiment van jaloezieën in verschillende kleuren en materialen in onze showroom in Assen.  We leveren altijd maatwerk, meten persoonlijk in bij je thuis en leveren een professionele montage met garantie.

Jaloezieën zijn ideaal, omdat je zelf de lichtinval kunt doseren

Jaloezieën zijn gewild bij een brede doelgroep. Dit zal vast en zeker te maken hebben met hun vele toepassingsmogelijkheden. Jaloezieën zijn ideaal, omdat je zelf de lichtinval kunt doseren. Ze zijn geschikt voor ieder interieur en iedere woonstijl. Jaloezieën worden in de volksmond vaak Luxaflex genoemd. Dit is echter geen soortnaam voor jaloezieën, maar slechts een merknaam. 

Jaloezieën zijn een sfeervolle en veelzijdige vorm van binnenzonwering. Ze bestaan uit horizontale lamellen die verstelbaar zijn. Hierdoor kunt u zelf de lichtinval regelen en doseren, waardoor je kunt genieten van natuurlijk licht met tegelijkertijd privacy en zonwering. De breedte van de lamellen heb je zelf in de hand. Kies bijvoorbeeld voor smalle lamellen van 16mm, 25mm of 35mm of kies juist voor bredere, robuuste lamellen van 50mm of zelfs 70mm.

  • Zelf de lichtinval reguleren

  • Verkrijgbaar in diverse maten en materialen

  • Sfeervol toepasbaar in ieder interieur

  • Zeer duurzaam

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

KLANTREVIEW

Prachtige winkel. In de zomer horren besteld. Het maken van een afspraak ging soepel en op een tijd dat het mij goed uitkwam. Dit geld ook voor het monteren. Ik heb ze nu een paar maanden en de kwaliteit is top! Erg blij met de goede service!

– Amber Matthezing

OPENINGSTIJDEN

Zo t/m Di Gesloten
Wo t/m Za 10 – 17 uur
Buiten openingstijden Op Afspraak

0592201395

CONTACTGEGEVENS

Europaweg Noord 7B
9403 BC Assen

info@leidsmanraamdecoratie.nl

KWALITEITSGARANTIE

Wij gaan net die stap verder om de aankoop van je raamdecoraties en vloeren tot een ervaring te maken die je vreugde geeft van je eerste bezoek tot vele jaren na aanschaf. Een persoonlijke benadering en producten van hoge kwaliteit. Inmeten op locatie, goede afspraken en garantie op al onze producten horen daar ook bij. We nemen de tijd voor onze klanten, staan ook na aanschaf klaar voor advies en beschikken over een eigen reparatiecentrum.

Klanten over onze jaloezieën

Google Reviews Business: required attribute place_id is not defined

Vrijblijvend adviesgesprek

Wilt u maatwerk advies voor uw persoonlijke situatie? Kom dan langs of maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek en demo van onze producten.

TELEFOON

0592 – 201 395

ADRES

Europaweg Noord 7B
9403 BC Assen

OPENINGSTIJDEN

wo t/m zat: 10:00–17:00
zo t/m di: gesloten