GORDIJNEN

Sfeervol verduisteren, kwalitatief, op maat en altijd scherp geprijsd. 

Gordijnen van Leidsman in Assen

Gordijnen, overgordijnen, vitrages of inbetweens. We adviseren over de eigenschappen, komen persoonlijk inmeten en verzorgen een professionele montage.

Gordijnen, vitrages en inbetweens op maat

Om je slaapkamer te verduisteren, je woonkamer sfeer en warmte mee te geven of het verminderen van inkijk. Voor iedere situatie hebben wij gordijnen op maat. Bij ons in de winkel kun je alle stoffen bekijken en voelen. Met een kopje koffie of thee lopen we de verschillende eigenschappen langs en adviseren op basis van jullie persoonlijke wensen. 

Schuin aflopende wanden, dakramen of serres zijn ook uitstekend te voorzien van gordijnen en vitrage. door onze eigen werkplaats kunnen wij alles op maat afstellen en bieden een reparatieservice. Of je nu op zoek bent naar een luchtige woonsfeer, inkijk wilt verminderen zonder de lichtinval weg te nemen of sfeervol wilt verduisteren, wij hebben de juiste gordijnen.

Wij leveren ook gordijnen voor bedrijven en hotels alsook voor studio’s ten behoeve van een geluidsisolerende werking.

  • Verduisterend

  • Verminderd inkijk

  • Sfeerverhogend

  • Geluidsdempend

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

KLANTREVIEW

Prachtige winkel. In de zomer horren besteld. Het maken van een afspraak ging soepel en op een tijd dat het mij goed uitkwam. Dit geld ook voor het monteren. Ik heb ze nu een paar maanden en de kwaliteit is top! Erg blij met de goede service!

– Amber Matthezing

OPENINGSTIJDEN

Zo t/m Di Gesloten
Wo t/m Za 10 – 17 uur
Buiten openingstijden Op Afspraak

0592201395

CONTACTGEGEVENS

Europaweg Noord 7B
9403 BC Assen

info@leidsmanraamdecoratie.nl

KWALITEITSGARANTIE

Wij gaan net die stap verder om de aankoop van je raamdecoraties en vloeren tot een ervaring te maken die je vreugde geeft van je eerste bezoek tot vele jaren na aanschaf. Een persoonlijke benadering en producten van hoge kwaliteit. Inmeten op locatie, goede afspraken en garantie op al onze producten horen daar ook bij. We nemen de tijd voor onze klanten, staan ook na aanschaf klaar voor advies en beschikken over een eigen reparatiecentrum.

Klanten over onze gordijnen

Google Reviews Business: required attribute place_id is not defined

Vrijblijvend adviesgesprek

Wilt u maatwerk advies voor uw persoonlijke situatie? Kom dan langs of maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek en demo van onze producten.

TELEFOON

0592 – 201 395

ADRES

Europaweg Noord 7B
9403 BC Assen

OPENINGSTIJDEN

wo t/m zat: 10:00–17:00
zo t/m di: gesloten