Plissé vouwgordijnen

Duette® zijn isolerend en geluiddempend, maar bovenal luxueus

Plissé vouwgordijnen in Assen

Wij beschikken over een breed assortiment van Duette®/ plissé vouwgordijnen in verschillende kleuren en materialen in onze showroom in Assen.  We leveren altijd maatwerk, meten persoonlijk in bij je thuis en leveren een professionele montage met garantie.

Duette® zijn isolerend en geluiddempend

Plissé- en duette® gordijnen zijn toepasbaar voor vrijwel elk raam. Door de vele modellen en verschillende bedieningsmogelijkheden, is het zelfs voor schuine of (half) ronde ramen een uitstekende optie. Naast functionaliteit brengt een plissé of duette® eveneens veel sfeer in huis.

Met plisségordijnen kun je volop variëren. Zodat de lichtinval in huis en jouw privacy op elk moment van de dag in balans zijn. En ook al blinken plisségordijnen uit in eenvoud, ze zijn een ware eyecatcher in je interieur. Vooral als je Duette®  op maat laat maken door Leidsman Raamdecoraties. We hebben een uitgebreid assortiment plisségordijnen.

Duette® gordijnen zijn voorzien van een unieke honingraatstructuur. Dit geeft een zachte en luxe uitstraling. Duette® gordijnen zijn daarnaast energie-efficiënt. Juist door de honingraatstructuur beschikken de Duette® gordijnen over isolerende eigenschappen, waardoor een duette® isolerend werkt. Dit type raamdecoratie kan je dus helpen het in de winter aangenaam warm in huis te houden en in de zomer juist heerlijk koel.

  • Luxueuze uitstraling

  • Isolerende eigenschappen

  • Koorden en koordgaatjes niet zichtbaar

  • Verkrijgbaar in verduisterende stoffen

  • Geluiddempende eigenschappen tot 60%

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

KLANTREVIEW

Prachtige winkel. In de zomer horren besteld. Het maken van een afspraak ging soepel en op een tijd dat het mij goed uitkwam. Dit geld ook voor het monteren. Ik heb ze nu een paar maanden en de kwaliteit is top! Erg blij met de goede service!

– Amber Matthezing

OPENINGSTIJDEN

Zo t/m Di Gesloten
Wo t/m Za 10 – 17 uur
Buiten openingstijden Op Afspraak

0592201395

CONTACTGEGEVENS

Europaweg Noord 7B
9403 BC Assen

info@leidsmanraamdecoratie.nl

KWALITEITSGARANTIE

Wij gaan net die stap verder om de aankoop van je raamdecoraties en vloeren tot een ervaring te maken die je vreugde geeft van je eerste bezoek tot vele jaren na aanschaf. Een persoonlijke benadering en producten van hoge kwaliteit. Inmeten op locatie, goede afspraken en garantie op al onze producten horen daar ook bij. We nemen de tijd voor onze klanten, staan ook na aanschaf klaar voor advies en beschikken over een eigen reparatiecentrum.

Klanten over onze plissé vouwgordijnen

Google Reviews Business: required attribute place_id is not defined

Vrijblijvend adviesgesprek

Wilt u maatwerk advies voor uw persoonlijke situatie? Kom dan langs of maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek en demo van onze producten.

TELEFOON

0592 – 201 395

ADRES

Europaweg Noord 7B
9403 BC Assen

OPENINGSTIJDEN

wo t/m zat: 10:00–17:00
zo t/m di: gesloten